Over ons

Ons bedrijf werd opgericht in 1998. Het doel: kwalitatieve merken naar Nederland halen en samen met opdrachtgevers mooie projecten realiseren. Er zijn prachtige merken voor verwarmen en koelen die in Nederland minder bekend zijn (of waren!), terwijl ze internationaal tot de top behoren.

Flinke groei met Fuji Electric

We begonnen indertijd met merken als Daewoo, Huyndai, Century en Hexair. In 1999 kwamen daar de airconditioners van Fuji Electric bij. We groeiden hard en dat leidde in 2003 tot een uitbreiding met de producten van Frost (chillers, rooftops, fancoils). In 2005 verkregen we de importrechten voor Gotec condenswaterpompen en in 2008 startte de samenwerking met KlimaOprema uit Kroatië (roosters, plenums en meer).

Exclusief importeur van Midea CAC

Vanaf 2012 zijn we exclusief Nederlands importeur van Midea CAC, wereldwijd een van de meest gekozen merken voor verwarmen en koelen. Met Midea’s warmtepompen, chillers en VRF-systemen realiseert u een duurzaam én comfortabel en gezond binnenklimaat.

Deskundig partner

We zijn een echte luchtbehandelingsspecialist, we doen dit al meer dan 20 jaar. Of het nu gaat om de selectie van de voor uw project meest geschikte oplossing, het calculeren van uw project of technische ondersteuning op uw project, wij hebben de kennis en ervaring in huis om u in alle fasen te ondersteunen.

Toegankelijk en snel

We zijn een kleine organisatie met korte lijnen en schakelen snel met u mee. We hebben er zelf een hekel aan als we eindeloos worden doorgeschakeld als we contact opnemen met een bedrijf. Of lang moeten wachten op een reactie. Of allerlei verschillende contactpersonen hebben. Dat doen we zelf dus ook niet.

Nuchter en met beide voeten op de grond

Gewóón doen, dat vinden we belangrijk. No-nonsens, maar gewoon ons werk goed doen, mensen helpen, met elkaar meedenken, samen tot goede oplossingen komen. Dat betekent ook: gewoon doen over de prijs. Er wordt nog vaak te veel betaald in de branche, terwijl er uitstekende oplossingen beschikbaar zijn tegen uitstekende prijzen.

Onze filosofie

Professionele aanpak

Optimale organisatie

Uitgebreide & duidelijke documentatie

Constante ‘upgrade’ van kennisniveau

Is uw interesse gewekt?

Lees hier meer over onze producten, projecten en service. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag.