Logo Kaysun - merk
Slim en uiterst stil.

Altijd opzoek naar de beste balans tussen technologie, efficiëntie, kosten en garantie. De airconditioners van Kaysun zijn energiezuinig, makkelijk te bedienen en uiterst stil in gebruik. De productie en prestatie van de airconditioning voldoen bovendien aan de hoogste milieueisen.

Kies jij voor een Kaysun?

Dan kiest je voor maximale betrouwbaarheid.

Het merk is een sterk groeiend merk dat bekend staat om de beste balans tussen technologie, efficiëntie, kosten en garantie. Het merk staat voor een duidelijk doel, namelijk de beste oplossingen blijven bieden door middel van een uitgebreid aanbod. De productie en prestaties van Kaysun airconditioners voldoen bovendien aan de hoogste milieueisen. Het A++ energielabel is hier het bewijs van. Binnen het assortiment van Kaysun zijn er wand-, plafond-, vloer-, cassette- en kanaalmodellen en multisplit systemen verkrijgbaar.

Ga voor maximale betrouwbaarheid.

Door voor Kaysun te kiezen, kiest je voor maximale betrouwbaarheid van apparatuur. Daarnaast is de Kaysun voorzien van ISO 9001 en ISO 14001. Door de vele modellen is er een wijde selectie aan passende producten. Voor zowel grote als kleine projecten als bij zakelijke en particuliere partijen is dit merk uitstekend. Door de geavanceerde technologie loopt dit merk een paar stappen vooruit. Zo zijn de modellen voorzien van een slimme bediening en is er gedacht aan het milieu door milieuvriendelijke producten te verwerken. Kaysun staat ook garant voor uitstekende service na verkoop. Daarnaast kun je hier ook terecht voor reserveonderdelen.

Bekijk hier de folders

Bestel hier een onderdeel

Is uw interesse gewekt?

Lees hier meer over onze producten, projecten en service. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag.