Iedere airconditioning is anders!

Iedere airconditioning heeft zijn eigen eigenschappen. Zo zijn er verschillende energiebesparende functies te vinden, die gecombineerd worden met de comfort en gemak functies. U kunt als het ware de airconditioning op specifieke wensen uitzoeken. Wist u zelfs dat het merk Fuji Electric zich onderschrijft met haar producten doordat het gekoppeld is met het EU-klimaatplan. Dit houdt in dat er minder gebruik gemaakt wordt van fossiele brandstoffen en CO2 uitstoot. Bij Fuji Electric staat duurzame energie hoog in het vaandel.

Van alle luxe voorzien:
Daarnaast zijn de airconditionings van alle luxe voorzien. Wilt u graag een afstandsbediening bij uw airconditioning of het systeem met een mobiele applicatie bedienen? De nieuwste functie van Fuji Electric gaat via een wireless LAN-verbinding. De LAN-interface is gewijzigd in een USB-stick, hierdoor is de installatie veel eenvoudiger geworden en kan er snel gebruik gemaakt worden van het ventilatiesysteem. Dit systeem is gemakkelijk te bedienen met uw smartphone of tablet op afstand dankzij de optionele wifi-interface. Zo ziet u maar, alles is te regelen met een nieuwe en moderne airconditioning.

Energiezuinig:
Met een airconditioning kan er zowel koude als warme lucht de ruimte ingeblazen worden. Een ruimte is daardoor snel gekoeld of verwarmt, zeker ter vergelijking met een traditionele radiator. Nu hoor ik u denken, waarom is het dan energiezuiniger? Dat komt omdat niet alle radiatoren in huis aan hoeven, maar alleen de ruimte waar u wilt dat de temperatuur verandert. U bent waarschijnlijk meer op de benedenverdieping als op de bovenverdieping. Een airconditioning kan ervoor zorgen dat de gehele benedenverdieping de juiste temperatuur krijgt. Een ander woord voor een moderne airconditioning is een lucht warmtepomp.

Experts:
Op het moment dat u meer informatie wilt over bepaalde producten of advies op maat wilt ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts bezitten de juiste kennis en expertise om u van het juiste advies te voorzien of om het gewenste product te leveren.

Share this post