Aqua DX: tot wel 40% energiebesparing

Dankzij jarenlange expertise is de revolutionaire Aqua DX ontwikkeld. Zo zijn de warmtewisselaars exact berekend om het maximale rendement uit de energiezuinige inverter regeling te halen.

De aangepaste, speciaal ontwikkelde, electronica zorgt er voor dat de werking van de compressor exact is afgestemd op de overdracht van warmte naar water. Met de Aqua DX wordt er een besparing tot wel 40% gerealiseerd, zowel bij koelen als verwarmen, ten opzichte van conventionele aan/uit watergekoelde condensingunits

Aqua DX producten

R32 Watergekoelde condensunit

De Aqua DX is een watergekoelde condensingunit voorzien van invertertechniek. De Aqua DX maakt gebruik van water om de warmte te verplaatsen, dit in tegenstelling tot een luchtgekoelde condensingunit, die dit door middel van buitenlucht doet. Het water dat gebruikt wordt door de Aqua DX kan afkomstig zijn uit een ringleiding, het leidingwaternet of uit een andere bron.

Dankzij jarenlange expertise is de revolutionaire Aqua DX ontwikkeld. Zo zijn de tube-in-tube warmtewisselaars exact berekend om het maximale rendement uit de energiezuinige inverter regeling te halen. De aangepaste, speciaal ontwikkelde, electronica zorgt er voor dat de werking van de compressor exact is afgestemd op de overdracht van warmte naar water. Met de Aqua DX wordt er een besparing tot wel 40% gerealiseerd, zowel bij koelen als verwarmen, ten opzichte van conventionele aan/uit watergekoelde condensingunits. De Aqua DX units zijn verkrijgbaar in enkel koelen,warmtepomp en multisplit uitvoering.

Bekijk de folders
van Aqua DX

Bestel hier een
Aqua DX onderdeel

Is uw interesse gewekt?

Lees hier meer over onze producten, projecten en service. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag.