Altijd een passende oplossing!

Airconditioning voor meer comfort
Dat de vraag naar kwaliteit airconditioning in de afgelopen jaren fors gestegen is hoeven wij u niet te vertellen. Het klimaat verandert en daarbij is de huidige manier van bouwen met veel glas en volgens de geldende isolatienormen. Het zijn factoren die meespelen in de wereld van airconditioning en luchtbehandelingssystemen.

Veel mogelijkheden
Airconditioning is niet alleen voor koele lucht, maar daarnaast zeer functioneel voor schone en gezonde lucht in de ruimte. Door de luchtkwaliteit te optimaliseren is de werk- en/of leefomgeving een genot om te zijn. Een airconditioner zorgt voor een lagere luchtvochtigheid, waardoor het benauwde gevoel achterwege blijft. Prins Technics biedt verschillende merken en modellen airconditioning aan, zo is er altijd een passend model. Niet alleen voor airconditioning bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor warmtepompsystemen, chillers en watergekoelde condensingunits kunt u bij ons scoren.

Comfortabel en duurzaam
De airconditionings die wij leveren kenmerken zich door duurzaamheid, energiezuinig en zeer stil.  Daarbij is er keuze tussen single splits en multi-splits. Steeds meer consumenten gaan over op airconditioners met één buitendeel en meerdere binnendelen. Zo kunnen meerdere ruimtes gekoeld of verwarmd worden.

Over Prins Technics
Voor iedere klant kijken wij naar de wensen en behoefte en zorgen voor een product op maat. Wij garanderen u een aangenaam, comfortabel en duurzaam klimaat. Wilt u voor een woning, kantoor of bedrijvenpand een passend luchtbehandelingssysteem verzorgen? Wij zijn een organisatie met korte lijnen en schakelen snel met u mee. Of het nu gaat om de selectie van de meest geschikte oplossing voor een project, het calculeren van het project of technische ondersteuning op het project. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om u in alle fasen te ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Share this post