De geschiedenis van Prins Technics

 

In de beginjaren werden merken als Daewoo, Huyndai, Century en Hexair gevoerd vanuit het bedrijfspand in Vianen. Sinds 1999 is Prins Technics leverancier van Fuji Electric airconditioners. Met dit product begon de groei van Prins Technics en dat leidde in 2003 tot het uitbreiden van het leveringsprogramma met de producten van Frost (chillers, rooftops, fancoils). In het jaar 2005 werd het importeurschap voor Gotec condenswaterpompen verkregen en in 2008 is een samenwerking gestart met KlimaOprema uit Kroatië (roosters, plenums, etc.).

 

Door de continue groei is Prins Technics in 2017 verhuisd naar een nieuw pand in Gorinchem, waar Prins Technics tot op heden is gevestigd. In 2012 is het importeursschap voor Midea/MDV airconditioners en warmtepompen verworven, met deze producten is het leveringsprogramma van Prins Technics verder gecompleteerd.

Onze filosofie

Prins Technics is een serieuze partner als luchtbehandeling leverancier en is altijd op de hoogte van de laatste stand der techniek en actuele marktontwikkeling. Prins Technics onderscheidt zich in de markt door het voeren van een compleet productengamma met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding en wil zich profileren door:

 

  • professionele aanpak
  • optimale organisatie
  • uitgebreide & duidelijke documentatie
  • constante “upgrade” van kennisniveau van haar cliënten door middel van training

 

Door middel van de vakkundige verkoop afdeling is Prins Technics slagvaardig en gereed voor een professionele ondersteuning. Bij het calculeren van projecten kunt u rekenen op de expertise en het advies van ervaren specialisten voor de selectie van een passend airconditioning systeem.

 

Mocht u dringende technische ondersteuning nodig hebben dan staat onze helpdesk paraat om u telefonisch bij te staan. Onze service afdeling beschikt daarnaast over een team van ervaren monteurs die u ter plaatse kunnen helpen.

 

Vanuit ons pand in Gorinchem staat ons eigen logistiekeLogisitiek en opslag in eigen beheer team klaar om u snel de gevraagde artikelen te leveren. Door ons eigen vervoer zijn wij zeer flexibel en creëren wij een meerwaarde voor onze klanten. Tevens vindt u in ons pand: Een magazijn welke bestaan uit een afhaaldienst, onderdelen en voorraad.

 

 

Over ons

Prins Technics is sinds 1998 leverancier van airconditioning en luchtbehandeling apparatuur. Inmiddels  is Prins Technics door middel van kwalitatief hoogstaand apparatuur en goede prijsstellingen uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers op de Nederlandse airconditioning markt.

Kantoor Prins Technics, Vianen (1998)

Kantoor Prins Technics, Gorinchem (2008)

Kantoor Prins Technics, Gorinchem (2018)

 

wij zijn KLAAR VOOR Ú en de toekomst!

Bedrijfsgegevens

 

Prins Technics B.V.

Papland 18

4206 CL Gorinchem

0183-616633

info@prinstechnics.nl

KvK: Dordrecht, 30186176

BTW: NL8115.83.302.B01

ING IBAN: NL32 INGB0660466333

Algemene voorwaarden

 

Bereikbaarheid

Kantoor

maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur

 

Magazijn/onderdelen

maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 16.30 uur