// Comfort

 

Kaysun airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft en zijn ontwikkeld om u het grootst mogelijke comfort te bieden. Of u wilt verwarmen of koelen, een Kaysun airconditioner regelt het hele jaar door voor u het optimale binnenklimaat. ‘s Zomers zorgt de Kaysun airconditioner voor heerlijke verkoeling terwijl ’s winters uw ruimte behaaglijk warm wordt gemaakt. Met de automatische stand hoeft u slechts één temperatuur in te stellen en uw Kaysun airconditioner zorgt voor de rest.

 

// Duurzaam en energiezuinig

 

De Kaysun airconditioners zijn ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Zowel de productie als de prestaties van de Kaysun airconditioners voldoen aan de hoogste milieu eisen. Het A++ energielabel is hier het bewijs van.

 

// Efficiënt

 

Dankzij de 3D inverter techniek van de Kaysun airconditioners verminderd u de CO uitstoot en verwarmd u zeer efficiënt uw woning. De 3D inverter techniek houdt in dat de drie belangrijkste componenten (compressor, ventilator motor en de printplaten van het buitendeel) gebruik maken van zeer efficiënte gelijkstroom techniek. Een Kaysun airconditioner is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

 

// Fluisterstil

 

De Kaysun airconditioners beschikken over een krachtige werking maar zijn fluisterstil. Met een geluidsniveau vanaf 20 dB(A) merkt u niet eens dat uw airconditioner zijn werk doet. Een geluidsniveau van 20 dB(A) is vergelijkbaar met het geluid van bladeren in de wind.

 

// Connected

 

Kaysun biedt een eenvoudige oplossing om uw wandmodel airconditioner ‘connected’ te maken. Door middel van een wifi dongel zorgt u er voor dat uw airconditioner verbinding maakt met internet. Via de Nethome Plus app kunt u vervolgens uw airconditioner bedienen. Zo kunt u na een dag werken alvast uw airconditioner aan zetten om in een heerlijk geconditioneerde woning thuis te komen. Bijkomend voordeel is dat via de app een week timer beschikbaar is.

 

// LED display

 

Alle Kaysun binnendelen zijn voorzien van een LED display die door het frontpaneel heen zichtbaar is. Door middel van dit display wordt de gebruiker geïnformeerd over de werkingsstatus.

 

// Bedieningsgemak

 

Met de intuïtieve bedieningen uit de Kaysun serie wordt het bedienen van de airconditioner nog gemakkelijker. De standaard bediening KID-02S beschikt over de ‘Follow Me’  functie die elke twee minuten de ruimte temperatuur die gemeten wordt op de bediening door geeft aan het binnendeel. Zo wordt de werking nog accurater en uw comfort nog hoger.

 

 

// 8˚C verwarmingsfunctie

 

Met de 8˚C verwarmingsfunctie bewaakt het Kaysun wandmodel de ruimte temperatuur. Zodra de ruimte temperatuur onder de 8˚C komt zal de installatie gaan verwarmen tot de 8˚C weer is bereikt. Deze functie is ideaal voor het vorstvrij houden van bijvoorbeeld vakantiewoningen.