5 voor 5 garantieplan

 

Prins Technics biedt installateurs vanaf heden de mogelijkheid om de garantie op Fuji Electric producten van drie jaar te verlengen naar vijf jaar. Hiervoor hebben wij vijf spelregels opgesteld. Vijf voor vijf dus.

 

Hoe werkt het?

Alle klanten van Prins Technics krijgen standaard drie jaar garantie op Fuji Electric onderdelen. Indien na deze drie jaar een onderdeel defect raakt, en u heeft zich aan de vijf spelregels gehouden, kunt u de kosten voor het betreffende onderdeel declareren. U bestelt bij Airco Parts & Service BV de betreffende onderdelen. Na vervanging stuurt u de defecte onderdelen retour samen met het volledig ingevulde ‘5 voor 5 retourformulier’. Prins Technics zal beoordelen of u in aanmerking komt voor het ‘5 voor 5’ garantieplan en zal bij positieve beoordeling de kosten voor het onderdeel vergoeden.

 

De 5 spelregels

  1. U heeft op de installatie een servicecontract afgesloten en kunt deze samen met het logboek en werkbonnen overleggen.
  2. De installatie is volgens de RLK en PED richtlijnen en de Fuji Electric installatie voorschriften gemonteerd.
  3. U en/of uw monteurs volgen jaarlijks de kostenloze technische training bij Prins Technics B.V.
  4. U draagt uw Fuji Electric dealerschap op positieve wijze uit en plaatst een link op uw website naar de Fuji Electric website.
  5. Wanneer u gebruik wilt maken dient u het formulier ‘5 voor 5’ volledig in te vullen en op te sturen met de defecte onderdelen naar Airco Parts en Service BV.

 

Wat valt er niet onder het 5 voor 5 garantieplan?

 

De link op uw website plaatsen

De internetpagina waarnaar uw link moet verwijzen is: http://fujielectric.prinstechnics.nl

 

wij zijn KLAAR VOOR Ú en de toekomst!

Navigatie

 

Home

Over ons

Nieuws

Producten

Documentatie

Service

Contact

Bedrijfsgegevens

 

Prins Technics B.V.

Papland 18

4206 CL Gorinchem

0183-616633

info@prinstechnics.nl

KvK: Dordrecht, 30186176

BTW: NL8115.83.302.B01

ING IBAN: NL32 INGB0660466333

Algemene voorwaarden